Фудбал Фудбал/Вести

Proširen projekat Zvezdinih škola fudbala

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Projekat „Zvezdina škola fudbala“ nastao je s ciljem da Crvena zvezda u budućnosti u svakom gradu u Srbiji ima svoju školu fudbala, kako bi se promovisao fudbal, prave vrednosti i naravno Crvena zvezda.

540-potpisi.jpg

U utorak, 17. maja, Crvena zvezda je potpisala ugovor sa još šest škola fudbala koje su na taj način postale deo Zvezdinog projekta. Činu potpisivanja ugovora prisustvovali su, pored predstavnika klubova i predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, poslovni direktor Omladinske škole Predrag Turina i direktor projekta Vladimir Cvjetičanin.

Deo Crvene zvezde postale su sledeće škole fudbala: FK „GM-CZ“ iz Gornjeg Milanovca, FK „Stari grad“ iz Golupca, FK „One Team“ iz Bačkog Jarka, FK „Nika“ iz Beograda, FK „Akademija Rađ“ iz Krupnja i ŠF „DLD19“ iz Aranđelovca.

Predsednik Crvene zvezde je poželeo predstavnicima svih školica dobrodošlicu, a direktor projekta Vladimir Cvjetičanin objasnio je da se ni ovde neće stati.

– Koliko je važno za Crvenu zvezdu da ima dobru Omladinsku školu i kvalitetne mlade fudbalere jasno je svakome. Upravo se time vodimo svi mi koji smo uključeni u ovaj projekat. Danas smo proširili saradnju sa još šest školica, a u planu je da se i u budućnosti nastavi sa rastom, kako bismo pokrili čitavu Srbiju. Sigurni smo da će za nekoliko godina Omladinska škola Crvene zvezde u prvi tim „izbaciti“ nekoga ko je upravo na ovaj način započeo svoju fudbalsku karijeru – rekao je Cvjetičanin.

Deca koja treniraju fudbal u ovim školama su, zajedno sa decom iz školica koja su već od ranije deo projekta, protiv Olimpijakosa izlazi na teren i formirali špalir.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама