Фудбал Фудбал/Вести

Božović: Najlepši trenutak u karijeri

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Nakon utakmice sa Olimpijakosom, trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je zadovoljan samom utakmicom, i zahvalio se navijačima na podršci.

– Olimpijakos je danas bio naš gost, zna se da su to dva kluba u dobrim odnosima. Utakmica je bila korektna, bilo je puno lepih momenata, lepih golova, i nadam se da se nećemo sresti u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Mislim da je utakmica bila puna ritma, jedan ozbiljan tempo, bilo je šansi i sa jedne i sa druge strane. Nismo odigrali loše, s obzirom na to da smo imali problema jer smo i juče imali utakmicu – rekao je Miodrag Božović, a potom prokomentarisao skandiranje navijača.

– Ovo je nešto najlepše što sam doživeo u svojoj karijeri, i mislim da su mi nametnute određene obaveze. Da li ću ostati ne zavisi samo od mene. Na dobrom smo putu da se dogovorimo, ali ako mislimo da nešto napravimo u Evropi, moramo da se pojačamo. Znam na kojim pozicijama je potrebno da se pojačamo, i pokušaćemo da dovedemo kvalitetne igrače. Ekipa mora da ima 22 kvalitetna igrača u sezoni kada igra na tri fronta – objasnio je Zvezdin trener.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама