Фудбал Фудбал/Вести

Katai: Pokazali smo da možemo

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Aleksandar Katai je ponovo bio na visini zadatka, odigravši još jednu odličnu utakmicu.

Nekadašnji fudbaler Olimpijakosa, koji nije zabeležio nijedan zvanični nastup za ovaj klub, postigao je fenomenalan pogodak, i generalno ostavio pozitivan utisak.

– Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, u slavljeničkoj atmosferi. Pokazali smo da, uprkos nešto lošijim rezultatima u završnici prvenstva, možemo da se nosimo sa evropskim ekipama, jer smo odigrali egal utakmicu sa Olimpijakosom. Svakako da mi je ovo jedan od lepših i najdražih golova do sada – rekao je Zvezdin dribler.

Grčki novinari su nakon utakmice posebno pohvalili nekadašnjeg igrača grčkog šampiona.

– Drago mi je što me hvale. Tamo se nisam snašao, ali sve je to bila škola za mene i izvukao sam neke pouke. Pokazao sam danas da mogu da igram na višem nivou. Motivaciju imam uvek, jer je Zvezdin dres sam po sebi motiv, ali svakako da sam danas imao nešto veću. Bez želje da im se svetim što tamo nisam igrao – objašnjava Katai.

Još tri utakmice čekaju Zvezdu ove sezone.

– Malo se sezona odužila, i kada se završi, najpre bih želeo da se odmorim. Nakon toga nastavljamo gde smo stali.

Posle dve utakmice pred praznim tribinama, Katai i drugovi su ponovo imali gromoglasnu podršku.

– Uvek nam znači podrška Zvezdinih navijača. Videlo se na prethodne dve utakmice u prvenstvu da nije to to bez njih. Kazna je istekla, navijači se vraćaju, i ponovo je mnogo lepši osećaj igrati utakmice – rekao je Aleksandar Katai.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама