Фудбал Фудбал/Вести

Božović – Nisam zabrinut, verujem u ekipu

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović realno je analizirao utakmicu protiv Čukaričkog.

– Objektivno nismo ušli u utakmicu kako treba. Imali smo prvu šansu preko Kataia i možda bi sve bilo drugačije da smo tu šansu iskoristili. Čukarički nam je dobro zatvorio sve prilaze golu. Vrlo su agresivno igrali i znali su šta hoće. Mi smo očekivali da će Čuka sama da nam padne na leđa i da posle toga proslavimo titulu. Normalno, smeta nam to što nije bilo navijača, oni su naša najveća prednost. Moglo je da bude i 2:2, i 2:4, Čukarički je imao nekoliko odličnih šansi iz kontri. Želim da im čestitam na pobedi, a nemam šta mnogo da zamerim ni mojim igračima – rekao je Božović, i nastavio:

– Moramo davati šansu mladim igračima, i davaćemo je i dalje. Ne vidim da je neko poremetio ništa u našoj igri, naročito ne Stojanović. To su godine kada može da se pogreši, ali igrači moraju da se istrpe. Istina je da nam je dosadila i ova velika bodovna prednost i da jedva čekamo da se sve ovo završi i da uzmemo trofej. Ali, Čukarički nije bio rival za potcenjivanje, pokazali su da imaju i kvalitet i znanje samim tim što su pobedili i nas i Partizan.

Zvezdin trener ne misli da se nakon ovog poraza mnogo toga menja na vrhu tabele.

– U fudbalu je sve moguće, ali trebalo bi da se dogodi pravo čudo pa da ne uzmemo titulu. Ne, nisam zabrinut, verujem u ovu ekipu. Znate kako, u porazu se vidi mnogo toga, mnogo više nego nakon pobeda – rekao je Miodrag Božović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама