Фудбал Фудбал/Вести

Stojanović – Šteta zbog poraza

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Svojim zapaženim partijama u dresu Bežanije, Miloš Stojanović je pokazao da Crvena zvezda na njega može računati.

Nagrada je stigla u vidu poziva na drugu fazu priprema, a od tog trenutka, Zvezdin mladi štoper čeka priliku da se dokaže i nametne u prvom timu. U utakmici protiv Čukaričkog, Stojanović je po prvi put dobio ulogu startera.

– Trebalo je da ovu utakmicu pamtim dugo. Međutim, ma koliko da sam bio srećan što mi je trener ukazao priliku da zaigram od prvog minuta, toliko sam bio i tužan što igramo pred praznim tribinama. To nije nešto o čemu sam maštao, današnja slika nije ona koju sam mesecima pravio u svojoj glavi. Na sve to, nadovezao se i poraz. Prvi poraz ove sezone. Nije nam lako, meni pogotovo, ali to se desilo i više ne možemo ništa učiniti po tom pitanju – rekao je Miloš Stojanović.

On je u tandemu sa kapitenom Aleksandrom Lukovićem činio bedem ispred Kahrimanovog gola.

– Nisam zadovoljan svojom partijom, jer znam da mogu mnogo bolje od ovoga što sam pokazao. Ipak, treba biti iskren i priznati da sam osećao tremu. Još uvek se navikavam na igranje u prvom timu, pored jednog igrača kakav je Aleksandar Luković, koji mi je sve vreme pomagao savetima i pružao mi podršku. Verujem da će se uz rad i trud i moj učinak na terenu popraviti – smatra Stojanović.

Crvena zvezda je propustila priliku da i matematički obezbedi titulu šampiona Srbije.

– Želeli smo da protiv Čukaričkog proslavimo titulu, ali ispred sebe smo imali motivisanog i dobrog rivala. Sada je na nama da u narednim utakmicama osvojimo što više bodova, i na taj način ovu uspešnu sezonu završimo u velikom stilu. Pokušaćemo da već u utorak osvojimo tri boda na Vračaru, i makar malo se iskupimo za ovaj poraz – zaključio je Zvezdin štoper.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама