Остали спортови

Zvezda ubedljiva u večitom derbiju

Izvor: SD Crvena zvezda

U derbiju 4. Kola Prvenstva Srbije za seniore, BRK Crvena zvezda je ubedljivo trijumfovala nad Partizanom rezultatom 36:0.

Utakmica je odigrana po veoma kišovitom i hladnom vremenu što nije omelo večite rivale da pruže dobru predstavu gledaocima. Ovom pobedom Zvezda se značajno odlepila na prvom mestu tabele.

Utakmica je počela izjednačenom borbom na sredini terena, ekipa BRK Crvene zvezde je konkretnije napadala dok se Partizan uspešno branio. Već u 9. minutu je došlo do promene rezultata kada je Vitor Ljubičić sjajnim prodorom postigao esej za Zvezdu i za vođstvo 5:0. Nakon toga usledio je miran period u igri na obe strane sve do 24. minuta utakmice kada je Nikola Arsić nakon dobre akcije postigao esej za BRK Crvenu zvezdu. Boris Martić je nakon uspešne konverzije povisio rezultat na 12:0. Partizan je konsolidovao redove i postao opasniji rival do kraja poluvremena, mada je i Zvezda imala nekoliko prilika za postizanje poena. Sudija Štiglić je odsvirao kraj poluvremena pri rezultatu 12:0 u korist domaćina.

Drugo poluvreme je počelo furioznim tempom Zvezde i već u 48. minutu utakmice Martić je nakon silovitog prodora postigao esej. Isti igrač je bio siguran u konverziji za vođstvo crveno-belih 19:0. Nije se dugo čekalo na nove poene, već u 52. minutu Danijel Kajan veštim prodorom postiže novi esej za Zvezdu i vođstvo 24:0. Martić je nastavio uspešan niz transformacija. U 65. minutu je Ljubičić nakon novo prodora postigao svoj drugi esej na utakmici i povisio vođstvo našeg tima na 31:0. U samom finišu utakmice u 78. minutu mladi Predrag Keglić se takođe upisao u strelce za konačan rezultat 36:0.

BRK Crvena zvezda: Belić, Bućan, Sretenović, Joksimović, Idrizović, Keglić, Arsić, Martić, Karatrajkovski, Janković, Ivanović, Đorđević, M. Vasić, Kajan, Ljubičić, Brkić, Radić, Stevanović, Banduka, Arsenijević, P.Vasić, Mijatović, Šeša.

Partizan: A.Ljubičić, Joksimović, Stanić, Sredojević, Ničić, Nenadović, Medić, Preradojević, Radić, M.Ljubičić, Šošić, Glišić, Sreković, Andrić, Dejanović, Dimić, Spasenović, Rastić, Stamenković.

Poeni-BRK Crvena zvezda:
Eseji: Ljubičić 2, Kajan, Martić, Arsić, Keglić
Konverzije: Martić 3

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама