Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице

“Pravi trenutak da prekinemo seriju poraza”

Izvor: Sportsko društvo Crvena Zvezda

U 15. kolu Viner Štetiše Super lige odbojkašice Crvene zvezde u petak dočekuju lajkovački Železničar.

Crveno-bele nisu osetile ukus pobede u 2016. godini. Brojni pehovi sa povredama uticali su na loše rezultate i naš tim se nalazi na 7. mestu na tabeli sa skorom od 6 pobeda i 8 poraza.

Naredni rival Crvene zvezde je osmi na tabeli sa istim skorom kao naša ekipa, ali sa bodom manje. Odbojkašice Železničara su u prethodnom kolu savladale Kraguj sa 3:0. U prvom delu sezone Zvezda je slavila u Lajkovcu sa 0.3, po setovima 18:25, 22:25, 19:25.

– Počeli smo godinu veoma loše. Sigurna sam da ćemo prekinuti seriju poraza i mislim da je ovo pravi trenutak da pokažemo pravo lice. Treninzi su jači, radimo mnogo bolje i trebalo bi da sve ono što radimo na treningu prenesmo i na samu utakmicu. Moramo da budemo skoncentrisane, da ne pravimo greške, da protivnicima ne poklanjamo poene koje nisu zaslužili. Nadam se pobedi. Krajnje je vreme… – poručila je Bojana Milenković.

Povreda ramena odvojila je primača servisa crveno-belih od terena oko dva meseca, ali je sada spremna i stoji na raspolaganju treneru Mirjani Musulin.

– Nakon pauze od dva meseca i terapija nisam u top formi, kao pre povrede, ali se mnogo bolje osećam i spremna sam da igram – zaključila je Bojana Milenković.

Utakmica 15. kola Viner Štetiše Super lige između Crvene zvezde i Železničara igra se u petak 12. februara od 18 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice za ovaj meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Ivana Marković i Milan Milošević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама