Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкашице СДЦЗ

Crveno-bele i dalje bez pobede

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde doživele su i peti uzastopni poraz. Železničar je na Banjici, posle trilera, koji je trajao više od dva sata, trijumfovao sa 3:2.

Zvezda je pružila maksimum. Igrale su i nedovoljno oporavljene Bojana Milenković i Anastasija Sekulić, ali ni to nije bilo dovoljno da se prekine niz od, sada već pet prvenstvenih poraza.

Gošće su lakše osvajale setove, a u petom, uspele su Lajkovčanke da, od rezultata 9:7 nametnu svoj ritam i povedu 13:9.

Nije se Zvezda predavala, prišle su na kraju crveno-bele i na poen zaostatka (14:13), ali je Železničar iskoristio svoju poslednju šansu i došao do vredne pobede. Junakinja trijumfa bila je Jovana Jovičić sa čak 30 osvojenih poena.

U našem timu istakle su se Vesna Đurišić sa 21 i Кatarina Čanak sa 20 osvojenih poena.

Narednog vikenda na programu je Finalni turnir Кupa Srbije u Staroj Pazovi, a crveno-bele se u polufinalu sastaju sa domaćim Jedinstvom.

Crvena zvezda – Železničar 2:3 (16:25, 25:23, 19:25, 25:23, 13:15)
Dvorana: USC „Voždovac” na Banjici. Gledalaca: 150. Sudije: I. Marković (Obrenovac), M. Milošević (Beograd). Trajanje meča: 125 minuta.
CRVENA ZVEZDA: Đurišić 21, Čanak 20, Marinković 11, Brđović 2, Bukilić 3, Milenković 6, Zlatić (libero), Rosić (libero), Sekulić 5, Jakšić 1, Milunović, Radmilović. Trener: Mirjana Musulin.
ŽELEZNIČAR: Veljković 10, Andrić 13, Lazarević 1, Jovičić 30, Rakić 12, Martinović 15, Janković (libero), Filipović 4, Mitrović, Simonović, Кnežević (libero), Кompirović. Trener: Nikola Jerković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама