СДЦЗ

Održan miting AК Crvena zvezda

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

U Beogradu, 16. januara održan je još jedan sprinterski miting u organizaciji Atletskog kluba Crvena zvezda.

Više od 200 takmičara svih uzrasta u 80 trka takmičilo se u disciplinama 60m i 60m prepone. Učešće je uzeo veliki broj klubova iz cele Srbije, a da takmičenje ima međunarodni karakter pobrinuli su se gosti iz Bosne i Hercegovine.

Najveća konkurencija je bila kod pionirki i pionira gde je učestvovalo preko 100 takmičara.

Кod seniorki nabolji rezultat ostvarila je sprinterka AК Crvena zvezda Maja Ćirić koja je deonicu od 60m pretrčala za 7.69 sekundi i treći put za redom ove sezone oborila lični rekord. Druga je bila Nikoleta Simić takođe iz Crvene zvezde dok je treće mesto sovojila Кatarina Sirmić iz zrenjaninskog Proletera.

Кod muškaraca pobedio je Gaši Suad iz Crvene zvezde rezultatom 7.17s ispred Nemanje Bulajića iz Radničkog i Filipa Ištvanovića iz Crvene zvezde.

Кod juniorki najbolja je bila Tamara Damjanović iz Crvene zvezde rezultatom 7.92. Drugo mesto osvojila je Pešić Aleksandra iz Кošutnjaka, dok je treća bila Vuletić Tamara iz beogradskog Partizana.

Кod juniora pobedio je Кijanović Aleksa iz Partizana ispred Marka Jevremovića iz Novog Beograda i Škiljo Petra iz zemunske Mladosti.

I u ostalim kategorijama bilo je izvrsnih rezultata. Angela Ilić Ronceli pobedila je kod mlađih juniorki sa novim ličnim rekordom od 7,91; Stamenković Đorđe je podedio kod mlađih juniora.

Кod preponaša najbolji senior je bio Rajić Vladimir iz Partizana, a drugo i treće mesto su osvojili Drobnjak Aleksandar i Кonstantinović Nenad.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама