СДЦЗ Хокеј

Hokej: Hrvatski reprezentativac u Zvezdi

Autor: CZBG, izvor: www.vecernji.hr

Kako javlja www.vecernji.hr, Igor Jačmenjak Đebo (36), hrvatski reprezentativac u hokeju na ledu, potpisao je za Crvenu zvezdu.

Igor Jačmenjak
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Kada je dobio poziv iz Zvezde, kaže da je mislio da se radi o šali, ali mu je Jovica Rus rekao da im je zapeo za oko u ovogodišnjim susretima Slohokej lige i da veruju kako će im pomoći u prekidanju dominacije Partizana.

Iako nije popularno da igrači iz Hrvatske dolaze u Srbiju, i obratno, Igor se ne plaši mogućih tenzija i neprijatnosti i kaže: “Smatram da je rat prošlost i da sport nema veze s time. Naravno, idem tamo i radi novca, zaradit ću nešto, što nama hrvatskim hokejašima i nije lako. Ako toliki hrvatski poduzetnici mogu raditi i zarađivati u Srbiji, onda možemo i mi sportaši. Tako ja na to gledam. A tako razmišljaju i suigrači i prijatelji iz hokeja, koji su me u početku malo zezali, ali me sada podržavaju.”

Zvezda je takođe htela da u svoje redove dovede i mladog hrvatskog igrača, Ivana Jankovića (20), ali do realizacije tog transfera nije došlo i Janković će i dalje ostati igrač Medvešćaka.

Zanimljivo je i da će Igor Jačmenjak biti jedini igrač koji će u Srbiji igrati sa drvenim palicama.

“Oduvijek sam igrao s drvenim palicama. Prošle se godine zapalila tvornica koja mi ih je radila pa sam morao donekle prijeći na grafitne palice, ali ostale su mi još neke drvene” – kaže Igor.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама