Кошарка Кошарка/Вести

Počela prodaja karata za meč sa Cedevitom

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Počela prodaja karata za derbi sa Cedevitom. KK Crvena zvezda Telekom poziva navijače da ispune halu, pozdrave novajlije Micića i Kinzija i pruže glasnu podršku ekipi u važnoj utakmici.
foto: aba-liga.com
KK Crvena zvezda Telekom već u prvim danima u Novoj 2016.godini, 4.januara u Beogradu, igra vrlo važnu takmičarsku utakmicu, derbi 18.kola ABA lige jtd protiv Cedevite iz Zagreba.
Jedan od derbija celog regularnog dela takmičenja, protiv prošlosezonskog rivala u finalu regionalnog takmičenja, igra se u dvorani “Pionir” od 18 časova.
Karte za meč Crvena zvezda Telekom – Cedevita već su u prodaji od subote 2.januara u svim poslovnicama Eventima, a ulaznice će se takođe prodavati i na blagajnama hale „Pionir” u ponedeljak od 15 časova pa do početka utakmice.
Cene ulaznica za meč Crvena zvezda Telekom – Cedevita su:
Tribine 400 dinara,
Parter – 600 dinara,
Plava loža 800,
Bela loža – 800,
Loža 1000, dok za sedište pored terena treba izdvojiti 5000 dinara.
KK Crvena zvezda Telekom poziva sve svoje navijače da dođu u što većem broju na ovu utakmicu, ispune halu “Pionir” i požele dobrodošlicu našim novim pojačanjima Vasiliju Miciću i Tarensu Kinziju, koji će protiv Cedevite igrati svoj prvi meč pred beogradskom publikom u crveno-belom dresu. Takođe i da pruže gromoglasnu podršku ekipi Dejana Radonjića koja ima visoke takmičarske ciljeve i u Novoj Godini.
U prvoj utakmici ove sezone u Zagrebu, Cedevita je pobedila u Zagrebu sa 74:72. Prva prilika za sportski revanš je meč 4.januara od 18 časova u “Pioniru”.

 

Скочи на траку са алаткама