Ватерполо Ватерполо/Извештаји

Vaterpolisti trijumfovali protiv Primorca

Autor: CZBG, vaterpolovesti.com

Posle poraza od Jadrana iz Splita, na otvaranja turnira „Sarajevo Champions Challenge 2015“, vaterpolisti Crvene zvezde u neizvesnoj utakmici bili su bolji od Primorca iz Kotora. U poslednjem meču crveno-beli će se sastati sa POŠK-om, u nedelju od 12 sati, uz direktan prenos na TVSA.

Kotorani su mnogo bolje krenuli i golom Krivokapića poveli su sa 1:0, da bi u poslednjim sekundama prve četvrtine rezultat poravnao Veljko Tankosić, koji je bio i najefikasniji u sastavu Zvezde, sa tri gola. U nastavku je Primorac bio efikasniji, vodio je sa 3:1, a na odmor je otišao sa golom prednosti (3:4). Posle 60 sekundi igre u trećem periodu, ekipa iz Kotora ponovo je došla do dva gola viška, ali je tada usledio preokret i velika serija Zvezde, od čak pet golova za redom – 8:5. Kotorani su se probudili tada i pet minuta pre kraja utakmice izjednačili na 8:8.

Usledio je gol kapitena crveno-belih, Nikole Eškerta, a zatim i efikasnog Tankosića, pa je tim Riste Maljkovića dva minuta pre kraja utakmice vodio 10:8. Malo kasnije Bulatović je postigao gol, ali je Zvezda slavila sa 10:9.

Najefikasniji na meču bio je Krivokapić sa četiri gola, a jedan manje je kod crveno-belih postigao Tankosić. Aleksandar Andrejević i Mihajlo Repanović postigli su po dva pogotka, a po jednom su se u strelce upisali Eškert, Petar Jović i Filip Janković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама