Ватерполо Ватерполо/Вести

Jelenić: Dugujemo 30 miliona, Risto Maljković zamenio Savića na klupi (video)

Autor: CZBG, izvor: http://vaterpolovesti.com

Na današnjoj konferenciji za medije, održanoj u prostorijama Sportskog društva Crvena zvezda, predsednik vaterpolo kluba, Viktor Jelenić, saopštio je da je Crvena zvezda izbačena sa bazena SC „Milan Gale Muškatirović“ i da je dug kluba 30 miliona dinara, odnosno oko 250.000 evra. Jelenić je kazao da je klub blokiran već 23 dana od strane SC „11. april“ i SC „Milan Gale Muškatirović“, kao i da je firma Milenijum tim uložila više od 30 miliona dinara u postavljanje balona i pravljenje svlačionica na bazenu na Dorćolu.

Na pitanje da li će Dejan Savić i dalje voditi crveno-bele, Jelenić je odgovorio da neće i da će ga na klupi zameniti dosadašnji pomoćnik, Risto Maljković. Kada su u pitanju pojačanja, predsednik crveno-belih kazao je da prelazni rok traje još dva meseca i da će tek u avgustu nešto biti poznato.

dejan-savic-zvezda

Dejan Savić je kao vaterpolista za Crvenu zvezdu odigrao 27 mečeva i postigao ukupno 45 golova. Nakon sezone 2010/2011 završava karijeru i odmah se seli na klupu našeg tima. Trener je bio četiri godine, a za to vreme je napravio sjajne uspehe jer je dva puta osvojio duplu krunu u Srbiji, bio osvajač Lige šampiona 2013. godine, kao i Superkupa Evrope. Vodio je Crvenu zvezdu na nešto više od 120 utakmica, a od strane Sportskog društva dva puta je proglašavan za najboljeg trenera godine i to 2014. i 2015.

[youtube id=”Fbjjt4X86A0&feature=youtu.be”]

 

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама