Фудбал Фудбал/Омладински погон

Mlađi kadeti treći u Sloveniji (video)

Autor: CZBG, Markoss

Mlađi kadeti (igrači rođeni 1999. godine) koje vodi Ognjen Koroman završili su turnir “Domžale Open 2015” na trećem mestu.

Слика
foto: crvenazvezdafk.com

U našoj grupi nalazili su se još i austrijski Red Bul Salcburg i hrvatska Rijeka. Turnir je otvoren porazom od Red Bul Salcburga, rezultatom 3:1, gde je jedini gol za nas postigao Mihajlović u 15. minutu. Potom je usledila utakmica protiv Rijeke i ubedljiva pobeda našeg tima rezultatom 7:1, gde su strelci bili Vukmanović (4. minut), Tomašević (7. minut), Kovač (14. minut), Joveljić (19. i 44. minut), Mihajlović (30. minut) i Terzić (33. minut). I na kraju utakmica za treće mesto i pobeda 2:1 protiv Žiline, golovima Joveljića u 17. i Kovača u 48. minutu.

Turnir je osvojila ekipa Red Bul Salcburga, za najboljeg igrača turnira proglašen je upravo njihov igrač, Hannes Wolf. Najbolji strelac i najbolji golman dolaze iz našeg tima. Dejan Joveljić je sa tri gola bio najbolji strelac turnira, a Uroš Kostić je proglašen za najboljeg golmana.

Igrači koji su nastupali za Zvezdu na ovom turniru: Kostić, Gačić, Jokić, Nikolić, Rakić, Milunović, Tomašević, Kovač, Joveljić, Mihajlović, Vukmanović, Milović (na probi iz Brodarca), Bogdanović (novajlija iz niškog Radničkog), Milanović, Terzić, Dačić i Jevtović (na probi iz Brodarca).

[youtube id=”iw_xsmlxLPM”] [youtube id=”83oMdk447-U”] [youtube id=”Ho5UWmxbRa8″]

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама