Кошарка Одбојка/Вести

Izazivači vs Kalinić-Vilijams 15:5

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Na otvorenim terenima KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu Nikola Kalnić i Markus Vilijams imali su neobičan košarkaški obračun. Naime, dvojica prvotimaca crveno-belih u nagradnom konkursu#TelekomIzazov takmičili su se protiv izazivača, ali i međusobno. Od preko 70 izazova koji su objavljeni na društvenim mrežama izabrano je 20 najatrktivnijih koje je trebalo da ponove košarkaši Zvezde.

Ljubitelji igre pod obručima iz cele Srbije zadali su veoma teške i prilično origanalne zadatke pa su Vilijams i Kalinić uspešno odgovorili na pet izazova. Kalinić je bio za nijansu uspešniji pošto je uspeo da ponovi tri zadatka.

Koliko su težak posao imali prvotimci crveno-belih najbolje su posvedočili sami izazivači koji su priznali da su pojedine poteze morali da ponove čak 200 puta kako bi bili uspešno izvedeni.

Među zadacima su se javljali uglavnom neobični šutevi preko table, sa klupe iza aut linije, sa pola terena preko glave, bilo je zanimljivih driblinga, atraktivnih zakucavanja… Ipak, jedan od najoriginalnijih izazova bio je koš sa pola terena koji je jedan od takmičara postigao nogom sedeći u stolici okrenut leđima košu, fudbalskim žargonom rečeno – makazicama.

photo

Svi takmičari koji su uspeli da pobede Zvezdine košarkaše dobili su potpisane lopte, majice sa Zvezdinim aplikacijama i replike košarkaških dresova.

Za dobru atmosferu tokom jednočasovnog druženja bio je zadužen poznati sportski voditelj Milan Bošković, a svoje trikove sa loptom u pauzama je izvodio Nemanja Blažić populrani Triki šampion Balkana u slobodnom stilu.

– Očekivao sam zanimljivo takmičenje. Ovo je zaista bila veoma originalna akcija. Moram da priznam da su neki izazovi čak i za nas bili preteški, ali najvažnije je da smo se lepo družili i dobro zabavili – sumirao je svoje utiske Kalinić i potom dodao:

– Neke od ovih poteza koje smo morali da ponovimo nikada pre nisam bio u prilici da vidim, tako da izazivačima svaka čast za originalnost. Za neke zadatke u kojima su koševe postizali nogom ne znam kako bi se i Mesi snašao. U svakom slučaju dali smo sve od sebe – zaključio je Kalinić.

photo

Ovo je bila još jedna od manifestacija koja je organizovana i kao promocija kampanje pretprodaje sezonskih ulaznica koje se uz brojne pogodnosti mogu kupiti u klupskim prostorijama na Malom Kalemegdanu do 20. juna (više informacija možete pronaći OVDE).

#TelekomIzazov je u svakom smislu ispunio očekivanja svih učesnika, a ova akcija definitivno je pomerila granice kada je u pitanju interakcija između navijača, kluba i sponzora i sigurno će dobiti svoj nastavak.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама