Кошарка Кошарка/Вести

Sreda je dan izazova

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Otvoreni tereni KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu u sredu od 10 časova biće poligon spektakularnog košarkaškog izazova. Naime, trojica prvotimaca Crvene zvezde Telekom Boban Marjanović, Nikola Kalinić i Markus Vilijams pokušaće da odgovore na izazove i ponove poteze koje su im zadati putem konkursa koji je organizovao naslovni sponzor Zvezdinih košarkaša – TELEKOM SRBIJA.

Prethodnih nekoliko nedelja u originalnoj kampanji koja je prosto zapalila društvene mreže Marjanović, Kalinić i Vilijams pozivali su košarkaške zaljubljenike da im pokažu šta znaju. Utisak je da su time i te kako dorpineli dodatnoj motivaciji za takmičare, jer je veliki broj ljubitelja igre pod obručima snimio svoje atraktivne šuteve i te video materijale postavio na društvene mreže uz #TelekomIzazov. Izabrani su najzanimljiviji potezi, a zadatak Marjanovića, Kalinića i Vilijamsa će biti da ih ponove. Za sve one koji budu zadali nerešive zadatke Zvezdinim prvotimcima obezbeđeni su pokloni iznenađenja.

Na Kališu se očekuje pravi spektakl jer će putem video bimova uz atraktivnu muziku biti predstavljeni izazovi, a ceo program vodiće poznati sportski novinar i komementator Milan Bošković. Ceo ovaj projekat organizuje se i u sklopu promocije pretprodaje sezosnkih ulaznica koje možete kupiti u klupskim prostorijama (više informacija možete pronaći OVDE). KK Crvena zvezda vas poziva da dođete na Mali Kalemegdan i budete deo nesvakidašnjeg košarkaškog takmičenja.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама