Кошарка Кошарка/Вести

NADAM SE DA ĆEMO POSLE VOJVODINE BITI KOMPLETNI

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Posle dvanaeste uzastopne pobede u Super ligi Srbije trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić kratko je prokomentarisao meč sa FMP-om:

– Čestitke FMP-u na odličnoj pariji. Mi smo došli sa idejom da uzmemo nove bodov, a uspeli i još dosta toga da uradimo. S obziorm na ritam i veliki broj utakmica, nastavljamo sa našim planom i sa željom da u narendom periodu budemo na nivou igara iz onog dela sezone kada smo bili najbolji – rekao je Radonjić i potom dodao:

– Naša želja je da budemo prvi u ligaškom delu sezone i na dobrom smo putu da to ostvarimo. Nadam se da ćemo biti zdravi, jer kao što i sami vidite svaki put neko odsustvuje. I ovog puta smo u timu imali i rovitih igrača, nadam se da ćemo to da izbegnemo kada dođe plej-of koji jedva čekamo da počne.

Na pitanje o odsustvu Stefana Jovića, Radonjić je rekao:

– Jović nije igrao iz prventivnih razloga. U timu nije bio ni prošli put u duelu sa Konstantinom, a vrlo je verovatno da će preskočiti i sledeću utakmicu sa Vojvodinom. Nadam se da ćemo posle tog meča biti kompleti i da ćemo imati sve igrače potpuno spremne – zaključio je Radonjić.

Branko Lazić čestitao je sigračima na još jednoj pobedi, ali i pohvalio ekipu FMP-a na odličnoj igri i velikoj borbenosti:

– Odigrali smo dobro, a najvažnije da smo pobedili, da se nismo previše istrošili i sada se okrećemo narednim protivnicima – kratko je prokomentarisao Lazić.

Скочи на траку са алаткама