Фудбал Фудбал/Вести

Petar Orlandić raspucan u Boru (video)

Autor: CZBG, mondo.rs

Korpulentni napadač Crvene zvezde postigao četiri gola u prijateljskom meču sa srpskoligašem. Mamadu Mbođ promašio penal, ali pobrao brojne simpatije.

Mini-pripreme na Borskom jezeru uspešno su završene.

Pred povratak u Beograd, fudbaleri Crvene zvezde odigrali su prijateljski meč sa srpskoligašem iz Bora i slavili 4:0. Moglo je da bude i ubedljivije, ali je Mamadu Mbođ bio neprecizan sa bele tačke. Mladi defanzivac crveno-belih je i pored toga pobrao velike simpatije publike i bio glavna atrakcija za mališane na tribinama.

Sva četiri pogotka za goste postigao je Petar Orlandić, koji je nastavio da se golovima u prijateljskim mečevima nameće treneru Nenadu Lalatoviću.

Orlandić je pogađao mrežu u 9, 20, 42. i 49. minutu. Dva puta na asistencije Darka Lazovića, jednom ga je proigrao Aleksandar Katai, a poslednji pogodio je iz penala.

U 55. minutu dosuđen je i drugi penal za crveno-bele, ali je Mbođ šutirao preko prečke.

Orlandić je mogao i još jednom da se upiše u strelce, ali je pogodio okvir gola. Prethodno su i igrači Bora uzdrmali stativu, u 30. minutu pri vođstvu gostiju 2:0.

Crvena zvezda je utakmicu počela u sastavu:Kahriman – M. Cvetković, Mbođ, Đorđević, Anđelković – Bosančić, Stojanović, Katai, Lazović, Gavrić – Orlandić.

U drugom poluvremenu na teren su izašli: Kahriman (60. Trkulja) – M. Mijailović, N. Cvetković, Mbođ, Đorđević, Tufegdžić – Bosančić (60. Bjeličić), N. Jovanović, Lazić, Gavrić – Orlandić.

[youtube id=”sskvjZbFzM0&feature=youtu.be”]

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама