Фудбал Фудбал/Омладински погон

Poraz omladinaca od Čukaričkog

Izvor: ”Sportski žurnal”

Omladinci:

20. kolo:

Crvena zvezda – Čukarički 1:2 (0:0), strelci: 0:1 Šarčević (48. – penal), 1:1 N.Jovanović (50.), 1:2 Šarčević (83.).

Vićić, Mijailović, Tošić (70. A.Stojanović), N.Jovanović, Cvetković, Stanković, Tufegdžić, Lazić, Rangelov (84. Cvetanović), Živković, Ivanović (46. Stupić).

Igrač utakmice: Budmir Šarčević (Čukarički).

Zvezdini omladinci sve su dalje od učešća u Ligi šampiona, osvajanje prvog mesta predstavlja pretežak posao nakon još jednog neuspeha na domaćem terenu.

Trijumf Čukaričkom doneo je bivši Zvezdin đak Budmir Šarčević. Iznudio i realizovao penal za vodstvo, pogodio mrežu posle izjednačenja crveno belih za osvajanje sva tri boda.
Šarčević je juče demonstrirao da su u Zvezdi pogrešili što su dozvolili da ode iz kluba. Brzinom i prodorima po levoj strani pravio je mnogo problema rivalu, a u 48. minutu pao je posle duela sa Cvetkovićem u šesnaestercu i sudija Dušan Ilić svirao je penal.

Zanimljivu uvertiru imao je Zvezdin gol. Dok je Šarčević ležao na zemlji zbog povrede, saigrači nisu želeli da izbace loptu, izgubili su je i bilo je logično da crveno beli nastave igru. Rangelov se ubacio po desnoj strani i posle centaršuta, Jovanović je pogodio mrežu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама