Фудбал Фудбал/Омладински погон

Kadeti remizirali sa Čukaričkim – 3:3

Izvor: ”Sportski žurnal”

20. kolo:

Crvena zvezda – Čukarički 3:3 (0:2). Strelci: 0:1 Vučićević (30.), 0:2 Milojević (43), 1:1 Crnadak (65), 2:2 Panović (77), 2:3 Ristivojević (91.), 3:3 Nikolić (93).

Stanković, Milašinović (69. Rebić), Čitaković (69. Žikić), Nikolić, Vasiljević, Filipović, Crnadak (66. Đorđević), Romanić (86. Terzić), Grbović (46. Joveljić), Đurić, Cvetković (46. Panović).

Igrač utakmice: Marko Nikolić (Zvezda).

Izabranici Jovice Nikolića bolje su počeli, ali inicijativu nisu uspeli da krunišu. Čukarički se oslobodio grča i pola sata od početka meča uspeo da dođe u vodstvo. Grešku defanzivaca na sredini terena brđani su uspeli da kazne, Šarić je sjajno uposlio Vučićevića koji je sa lakoćom savladao Stankovića.

Gosti su do odmora uspeli da udvostruče prednost. Prekid je izveo Mehmedović, Vanja Vučićević je loptu prebacio na drugu stativu, a kapiten Nemanja Milojević pogodio mrežu.

Početkom drugog dela, Vučićević je imao priliku da uveća prednost i verovatno reši pitanje pobednika, nešto slabiji udarac mladog napadačaostavio je ekipu iz Ljutice Bogdana u igri. Ofanzivan pristup domaćina isplatio se u 20. minutu nastavka, kada je Andrija Crnadak umanjio prednost gostiju. Potpunu neizvesnost doneo je Panović u 77 minutu, a mogli su crveno beli i do potpunog preokreta nekolika minuta kasnije.

Buran finiš najavio je rezervista Čukaričkog Ristivojević golom u 1. minutu sudijske nadoknade. Izgledalo je da će učenici Velička Kaplanovića odneti ceo plen sa jednog od najtežih gostovanja , ali je planove gostima pokvario Nikolić golom u poslednjim sekundama utakmice, pa su rivali zasluženo podelili bodove.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама