Блог ЦЗБГ

Добродошли


crvena zvedza forum

Драги звездаши, пре нешто више од годину дана једна мала екипа Цигана одлучила је да покрене ЦЗБГ форум са циљем да окупи све оне којима су црвено-беле боје прирасле срцу. На самом почетку су ту већином били ветерани, стара школа ултраса са севера, којима је овај форум био мали кутак под небеским сводом где су могли да искажу сву своју љубав према Звезди, али и да поделе бол због свих оних тешких тренутака кроз које су наши клубови у Спортском друштву пролазили.
 
Временом су се полако прикључивали и млађи навијачи, а форум је почео и активно да делује на пољу контакта са бившим играчима и тренерима (што се манифестовало и кроз неке акције и интервјуе). Нешто касније смо као најмлађи звездашки форум добили прилику да имамо и свог представника на кошаркашким утакмицама нашег клуба.
 
Ипак, били смо свесни да све ово треба подићи на један виши ниво, те смо одлучили да покренемо и сајт који би требао да служи свима вама како бисте били правовремено обавештени о свим догађањима у СДЦЗ.
 
Надамо да ћете уживати у најавама, извештајима, блоговима, интервјуима, те да ћете се прикључити нашем форуму и заједно са нама коментарисати све оно што се тиче наше и ваше Звезде, чак и када коса вам оседи.
 
Добродошли!!!
Скочи на траку са алаткама