Blog CZBG

Dobrodošli


crvena zvedza forum

Dragi zvezdaši, pre nešto više od godinu dana jedna mala ekipa Cigana odlučila je da pokrene CZBG forum sa ciljem da okupi sve one kojima su crveno-bele boje prirasle srcu. Na samom početku su tu većinom bili veterani, stara škola ultrasa sa severa, kojima je ovaj forum bio mali kutak pod nebeskim svodom gde su mogli da iskažu svu svoju ljubav prema Zvezdi, ali i da podele bol zbog svih onih teških trenutaka kroz koje su naši klubovi u Sportskom društvu prolazili.
 
Vremenom su se polako priključivali i mlađi navijači, a forum je počeo i aktivno da deluje na polju kontakta sa bivšim igračima i trenerima (što se manifestovalo i kroz neke akcije i intervjue). Nešto kasnije smo kao najmlađi zvezdaški forum dobili priliku da imamo i svog predstavnika na košarkaškim utakmicama našeg kluba.
 
Ipak, bili smo svesni da sve ovo treba podići na jedan viši nivo, te smo odlučili da pokrenemo i sajt koji bi trebao da služi svima vama kako biste bili pravovremeno obavešteni o svim događanjima u SDCZ.
 
Nadamo da ćete uživati u najavama, izveštajima, blogovima, intervjuima, te da ćete se priključiti našem forumu i zajedno sa nama komentarisati sve ono što se tiče naše i vaše Zvezde, čak i kada kosa vam osedi.
 
Dobrodošli!!!
Skoči na traku sa alatkama