Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Zvezda dočekuje Vojvodinu, Podunavac i Anić očekuju pobedu

Seniori hokejaškog kluba Crvena zvezda napokon izlaze na led u 2018. godini. Nakon nekih odloženih utakmica crveno-beli će u sredu, 17. januara, od 17:30 časova dočekati ekipu Vojvodine.

No automatic alt text available.

Ova utakmica će se, pored bodovanja za IHL takmičenje, bodovati i za Državno prvenstvo Srbije. Što se tiče IHL takmičenja crveno-beli oklopnici (beogradski, naravno) su trenutno na trećem mestu (iza Triglava i Celja) i u ovom trećem krugu će pokušati da dostignu ekipu Celja (Slovenci trenutno beže Zvezdi 8 bodova, ali uz 2 utakmice više) i tako zauzmu drugu poziciju pred plej of što bi im, naravno, omogućilo i prednost domaćeg leda.

Što se tiče domaćeg prvenstva tu je sve još uvek pod velom tajne jer iz Saveza ne dolaze nikakve informacije o tom takmičenju, ali Zvezda za sada ima upisane sve pobede iz IHL takmičenja protiv Vojvodine tako da je ubedljivo prva na “nevidljivoj” tabeli.

Evo šta su za naš i klupski portal pred utakmicu sa Vojvodinom rekli Pavle Podunavac i Ivan Anić koje smo zamolili za kratak osvrt na utakmicu sa Vojvodinom kao i da li smatraju da je ekipa psihološki spremna u borbi za titulu u IHL takmičenju.

“Prošlo je dosta vremema od poslednje utakmice u IHL ligi. Nismo bili na ledu jedan dobar period zbog svetskog prvenstva do 20 godina. Poradili smo za to vreme na kondiciji. U utakmicu sa Vojvodinom ulazimo kao favoriti. Nadamo se pobedi i daćemo sve od sebe, svakako. Što se tiče plasmana u IHL-u neće biti lako, ali mislim da uz dosta treninga i discipline možemo da se nadamo visokom plasmanu”, kaže Pavle Podunavac.

“Tačno kako ste rekli, prva utakmica u Novoj godini. Trenirali smo za vreme pauze, oborili smo formu, radili malo i na kondiciji i fizičkoj spremi. Svakako ulazimo spremni u utakmicu sa Vojvodinom i nadamo se da ćemo nastavak takmičenja započeti pobedom”, rako je Ivan Anić i nastavlja: “Do samog kraja 2. kola smo bili odmah iza Triglava na tabeli, tako da nam to daje puno pravo da se nadamo osvajanju ove lige. Igramo egal sa svim ekipama iz vrha, tako da će nijanse, odnosno disciplina, presuditi u plej ofu”.

 

Takođe, koristimo još jednom priliku da pozovemo sve ljubitelje najbrže kolektivne igre na svetu i Zvezdine navijače da dođu u ledenu halu Pionir i pruže pomoć našim oklopnicima u borbi za titule.

SVI NA HOKEJ!!!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама