Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Бахар: Фокусирани смо само на Чукарички

Шеф стручног штаба нашег тима – Барак Бахар је изнео очекивања пред утакмицу седмог кола Суперлиге Србије коју ће црвено-бели одиграти у суботу од 18 часова и 5 минута против Чукаричког на гостујућем терену.

– Гледали смо обе утакмице Чукаричког против Олимпијакоса, али наравно и претходне мечеве у домаћем шампионату. Видели смо да су добро играли и поред чињенице да су поражени од грчке екипе. Уз висок пресинг имали су и доста шанси. Пружили су јако добре партије, доста тога смо могли да сазнамо о њима на основу тих утакмица. Радимо вредно већ данима, а екипа се припрема да пружи добар отпор – истакао је Барак Бахар.

Говорио је израелски стручњак и о недавним појачањима.

– Хванг је одиграо 90 минута за национални тим пре само неколико дана, такође и Шериф је наступио за национални тим пре недељу дана. Налазе се у такмичарској форми, спремни су, али ће наравно имати прилику и да тренирају са екипом, када ћемо утврдити за колико минута су спремни на утакмици против Чукаричког.

Ближи се повратак на терен и Александра Катаија.

– Александар Катаи већ неколико недеља добро тренира са екипом, очекује нас разговор после тренинга, видећемо да ли је спреман за утакмицу.

Представнике медија је интересовало да ли ће стратег нашег клуба – Барак Бахар на утакмици против Чукаричког имати додатне захтеве за дефанзивну линију у склопу припрема за дуел са екипом из Манчестера.

– Нико није рекао да ће Црвене звезда играти дефанзивно против Манчестер Ситија. Не размишљамо о том мечу у овом тренутку, сусрет са Чукаричким нам је најбитнији и фокусирани смо само на ту утакмицу.

Није желео Барак Бахар да говорио о именима играча који ће сутра истрчати на терен.

– Имамо много играча који су се тек придружили екипи и нису били у клубу претходне две недеље да раде заједно са тимом. Очекује нас тренинг, а затим ћемо поразговарати и проценити који играч је спреман за колико минута – закључио је Барак Бахар.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама