Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

Црвена звезда поново од сјаја до очаја и назад, убедљива победа у Бару

Кошаркаши Црвене звезде победили су Морнар у Бару резултатом 87:65 у заосталом мечу 23. кола АБА лиге.

Рутинска победа црвено-белих који су серијом 17-1 затворили утакмицу у којој су имали и 25 поена предности…

Двоцифрени у нашој екипи су били Недовић са 20 и Митровић са 13 постигнутих поена. Најбољи асистент на мечу је био Кампацо који је поделио осам асистенција.

Звезда је од старта кренула да игра изузетно добро, те је преко седам везаних поена Недовића меч отворила серијом 0:7. Уз Немању се истакао такође Петрушев који је својим закуцавањима увећао предност црвено-белих која је на крају деонице била 16 разлике, 7:23.

Наша екипа је у наставку меча наставила са одличном игром, а разлика се константно увећавала (у једном моменту 27 разлике). Са девет постигнутих поена у овом делу игре се истакао Лазаревић. Резултат на полувремену је био 25:47.

У другом полувремену је уследио пад у игри Звезде, што су гости искористили да смање заостатак који је на крају треће деонице износио ‘само’ 16 разлике 50:66.

Домаћин је наставио са сјајном игром, те је на четири минута пре краја неча разлика износила само шест поена (64:70). Црвено-бели су одбили одбили овај налет серијом 0:14 (64:84). Резултат на крају 65:87.

Звезда следећи меч игра у понедељак у оквиру заосталог меча 3. кола јадранске лиге против Цедевита Олимпије.

Извор: СДЦЗ, званични сајт
 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама