Хокеј Хокеј/Извештаји

Анић и Лештарић: Хвала навијачима!

Хокејаши Црвене звезде освојили су синоћ 10. титулу првака државе. За наш портал изјаве су дали Иван Анић и Лазар Лештарић, а оба играча су се здушно захвалила навијачима који су их бодрили. 

“Што се тиче самог финала, колико год резултатски не изгледало тако, није било уопште лако. Ми смо врло озбиљно приступили овом финалу, да се не би поновила прошла година. 10. титула, прва звездица, лепа ствар за наш клуб. Мислим да годинама уназад радимо вредно и да су момци заслужили ово.
Ова сезона је била посебно изазовна јер смо, од самог почетка, често путовали на гостовања са веома кратким “ростером”, некад и 10 играча и мислим да смо, објективно и реално гледано, извукли максимум из ове сезоне. Екипа је веома млада, просек година 22, тако да има ту доста материјала за рад и напредак, што је најбитније.
За крај, ове сезоне смо имали највећу подршку и посећеност на трибинама у последњих 10-15 година сигурно и овом приликом желим да се захвалим свима који су били уз нас током целе сезоне!“, рекао је Анић.

Лештарић је нагласио и да је следеће сезоне циљ дупла круна:

“Екипа је одлично одиграла финалну серију против Војводине и освојила десету титулу.
Стицај различитих околности је довео до тога да са само две поставе одиграмо ИХЛ словеначку лигу, мислим да смо могли и ту да дођемо до финала. Надам се дуплој круни следеће сезоне.
Поздрављам верне Звездине навијаче!!!”

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама