Hokej Hokej/Izveštaji

Anić i Leštarić: Hvala navijačima!

Hokejaši Crvene zvezde osvojili su sinoć 10. titulu prvaka države. Za naš portal izjave su dali Ivan Anić i Lazar Leštarić, a oba igrača su se zdušno zahvalila navijačima koji su ih bodrili. 

“Što se tiče samog finala, koliko god rezultatski ne izgledalo tako, nije bilo uopšte lako. Mi smo vrlo ozbiljno pristupili ovom finalu, da se ne bi ponovila prošla godina. 10. titula, prva zvezdica, lepa stvar za naš klub. Mislim da godinama unazad radimo vredno i da su momci zaslužili ovo.
Ova sezona je bila posebno izazovna jer smo, od samog početka, često putovali na gostovanja sa veoma kratkim “rosterom”, nekad i 10 igrača i mislim da smo, objektivno i realno gledano, izvukli maksimum iz ove sezone. Ekipa je veoma mlada, prosek godina 22, tako da ima tu dosta materijala za rad i napredak, što je najbitnije.
Za kraj, ove sezone smo imali najveću podršku i posećenost na tribinama u poslednjih 10-15 godina sigurno i ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su bili uz nas tokom cele sezone!“, rekao je Anić.

Leštarić je naglasio i da je sledeće sezone cilj dupla kruna:

“Ekipa je odlično odigrala finalnu seriju protiv Vojvodine i osvojila desetu titulu.
Sticaj različitih okolnosti je doveo do toga da sa samo dve postave odigramo IHL slovenačku ligu, mislim da smo mogli i tu da dođemo do finala. Nadam se duploj kruni sledeće sezone.
Pozdravljam verne Zvezdine navijače!!!”

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama