Хокеј Хокеј/Најава утакмица

1/4 финала плеј-офа: Црвена звезда – Сисак (1. меч)

Хокејаши Црвене звезде ове суботе крећу са утакмицама плеј-офа регионалне лиге (ИХЛ). 

Након што су регуларни део сезоне завршили на трећем месту, црвено-бели оклопници ће, у четвртфиналу, своје палице укрстити са екипом Сиска, а први меч је на распореду 18. фебруара (субота) од 17 часова и 30 минута.

Црвено-бели су своја два последња дуела, која су одиграна у Сиску, изгубили, али треба узети у обзир да су сва гостовања Црвене звезде тешка из простог разлога што је тренер Игор Косовић ускраћен за играче који имају обавеза и не могу да путују. Ситуација је код домаћинстава потпуно другачија, али Косовић не жели ни у једном тренутку да тражи алиби, него истиче како играчи вредно раде и како се екипа спрема за овај плеј-оф са жељом да из сваке утакмице изађе као победник.

“Вредно и напорно радимо и спремамо се за предстојеће плеј-оф дуеле са екипом Сиска. Истина, последње две утакмице, у Сиску, смо изгубили, али смо извукли одређене поуке и верујемо да ћемо већ у суботу, у Леденој хали Пионир, остварити победу у првом дуелу. Не желим да тражим оправдања када играмо са скраћеним ростером, али је чињеница да нам то ствара проблеме. Ипак, играчи знају чији дрес и грб носе и верујем да ће дати све од себе да из ове плеј-оф серије изађемо као победници”, рекао је Косовић за наш портал.

Биће ово лепа прилика за све навијаче Црвене звезде, и све љубитеље најбрже колективне игре на свету, да дођу у што већем броју у Ледену халу Пионир и пруже подршку нашим оклопницима у дуелу против Сиска.

Иначе, плеј-оф утакмице се играју на три добијена меча, а распоред утакмица Црвене звезде и сиска је следећи: 18.02. (Београд), 22.02. (Сисак), 25.02. (Београд). Уколико дође до 4. и 5. утакмице бићете обавештени о терминима истих.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама