Hokej Hokej/Najava utakmica

1/4 finala plej-ofa: Crvena zvezda – Sisak (1. meč)

Hokejaši Crvene zvezde ove subote kreću sa utakmicama plej-ofa regionalne lige (IHL). 

Nakon što su regularni deo sezone završili na trećem mestu, crveno-beli oklopnici će, u četvrtfinalu, svoje palice ukrstiti sa ekipom Siska, a prvi meč je na rasporedu 18. februara (subota) od 17 časova i 30 minuta.

Crveno-beli su svoja dva poslednja duela, koja su odigrana u Sisku, izgubili, ali treba uzeti u obzir da su sva gostovanja Crvene zvezde teška iz prostog razloga što je trener Igor Kosović uskraćen za igrače koji imaju obaveza i ne mogu da putuju. Situacija je kod domaćinstava potpuno drugačija, ali Kosović ne želi ni u jednom trenutku da traži alibi, nego ističe kako igrači vredno rade i kako se ekipa sprema za ovaj plej-of sa željom da iz svake utakmice izađe kao pobednik.

“Vredno i naporno radimo i spremamo se za predstojeće plej-of duele sa ekipom Siska. Istina, poslednje dve utakmice, u Sisku, smo izgubili, ali smo izvukli određene pouke i verujemo da ćemo već u subotu, u Ledenoj hali Pionir, ostvariti pobedu u prvom duelu. Ne želim da tražim opravdanja kada igramo sa skraćenim rosterom, ali je činjenica da nam to stvara probleme. Ipak, igrači znaju čiji dres i grb nose i verujem da će dati sve od sebe da iz ove plej-of serije izađemo kao pobednici”, rekao je Kosović za naš portal.

Biće ovo lepa prilika za sve navijače Crvene zvezde, i sve ljubitelje najbrže kolektivne igre na svetu, da dođu u što većem broju u Ledenu halu Pionir i pruže podršku našim oklopnicima u duelu protiv Siska.

Inače, plej-of utakmice se igraju na tri dobijena meča, a raspored utakmica Crvene zvezde i siska je sledeći: 18.02. (Beograd), 22.02. (Sisak), 25.02. (Beograd). Ukoliko dođe do 4. i 5. utakmice bićete obavešteni o terminima istih.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama