Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Косовић пред Јесенице: Обећавамо одличну утакмицу

Хокејаши Црвене звезде у суботу играју нови дерби меч у оквиру ИХЛ такмичења. Овога пута у Београд долази екипа Јесеница која је у првом мечу савладала црвено-беле, у Јесеницама, након пенал серије.

Звезда је после тога везала четири победе (Славија, Триглав, Војводина и Марибор), али је у последњем мечу поражена од екипе Цеља након продужетка. Верујемо да су наши хокејаши извукли поуке из последњег сусрета и да ће у суботу одиграти сконцентрисано и обрадовати навијаче победом.

Тренер Црвене звезде, Игор Косовић, изнео је своје мишљење пред овај дуел:

“Наш циљ, на сваком мечу, је победа и де се видело из наших досадашњих наступа. Тако желимо, тако тренирамо и тако и играмо. Такође, трудимо се да на сваком наступу исправљамо грешке из претходних мечева и направимо корак напред. То и јесте основа сваког спортског такмичења. Играчи су максимално фокусирани и мотивисани за сваку утакмицу и то је, свакако, један од предуслова за добру игру. Сада имамо комплетне три поставе и доста младих играча који су се одлично уклопили у тим.
О Јесеницама не треба много да се прича. То је екипа за респект и са њима је увек част и задовољство играти. Обећавамо одличну утакмицу и потрудићемо се да на крају меча ми будемо тим који ће се радовати”.

Меч се игра у суботу од 17 часова и 30 минута.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама