Hokej Hokej/Najava utakmica

Kosović pred Jesenice: Obećavamo odličnu utakmicu

Hokejaši Crvene zvezde u subotu igraju novi derbi meč u okviru IHL takmičenja. Ovoga puta u Beograd dolazi ekipa Jesenica koja je u prvom meču savladala crveno-bele, u Jesenicama, nakon penal serije.

Zvezda je posle toga vezala četiri pobede (Slavija, Triglav, Vojvodina i Maribor), ali je u poslednjem meču poražena od ekipe Celja nakon produžetka. Verujemo da su naši hokejaši izvukli pouke iz poslednjeg susreta i da će u subotu odigrati skoncentrisano i obradovati navijače pobedom.

Trener Crvene zvezde, Igor Kosović, izneo je svoje mišljenje pred ovaj duel:

“Naš cilj, na svakom meču, je pobeda i de se videlo iz naših dosadašnjih nastupa. Tako želimo, tako treniramo i tako i igramo. Takođe, trudimo se da na svakom nastupu ispravljamo greške iz prethodnih mečeva i napravimo korak napred. To i jeste osnova svakog sportskog takmičenja. Igrači su maksimalno fokusirani i motivisani za svaku utakmicu i to je, svakako, jedan od preduslova za dobru igru. Sada imamo kompletne tri postave i dosta mladih igrača koji su se odlično uklopili u tim.
O Jesenicama ne treba mnogo da se priča. To je ekipa za respekt i sa njima je uvek čast i zadovoljstvo igrati. Obećavamo odličnu utakmicu i potrudićemo se da na kraju meča mi budemo tim koji će se radovati”.

Meč se igra u subotu od 17 časova i 30 minuta.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama