Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда савладала Војводину и наставила победничку серију

Хокејаши Црвене звезде остварили су и трећу победу у ИХЛ такмичењу. Они су данас у Леденој хали СПЕНС савладали екипу Војводине и тако се донекле реванширали за прошлогодишње поразе у финалној серији домаћег такмичења.

ХК Војводина – СКХЛ Црвена звезда 2:3 (1:1, 1:0, 0:2)

1/3
0:1 Митровић (Динић) 15. мин.
1:1 М. Пушац 16. мин.
У првом периоду Звезда је већим делом била доминантнија што је и крунисала вођством од 0:1 преко Митровића. Ипак, само минут после Војводина преко М. Пушца долази до изједначења 1:1.

2/3
2:1 Вучуревић (М. Пушац) 32. мин.
Звезда је некако стала и није успевала да наметне свој стил игре који ју је красио у претходним мечевима са Славијом и Триглавом. То се нашим оклопницима обило о главу и Вучуревић је довео домаћине у вођство од 2:1. Најбољу прилику за Звезду пропустио је Гвозденовић када је изашао само 1 на 1 са Падалистом, али плочица није завршила у мрежи домаћина.

3/3
2:2 У. Новаковић (Подунавац-Драговић) 43. мин.
2:3 Крављанац (Лештарић-Драговић) 46. мин.
2:4 Лештарић 59. мин.
Наши оклопници су одлично започели последњи период и након одличне асистенције Подунавац је сместио плочицу у мрежу домаћина за 2:2. Наставили су Звездини хокејаши са одличном игром и после изједначења, па је убрзо после тога на семафору било 2:3, а стрелац је био Крављанац. Тачку на овај меч ставио је Лештарић који је погодио за коначних 2:4 и заслужену победу Звездиних хокејаша.

Војводина: Гнип, Падалиста, Бугарски, Грковић, Марковић, Мирков, Ђорђевић, Бјелогрлић, Лаптев, Н. Пушац, Радосављевић, Томашевић, Јерковић, Мирковић, М. Пушац 1 (1), Рацић, Вучуревић 1, Балабан, Ченгери, Дањи, Николић, Обрадовић. Тренер: Дроздик Владан 

Црвена звезда: Ранковић, Степановић, Драговић (2), П. Новаковић, У. Новаковић 1, Подунавац (1), Шпањевић, Динић (1), Гвозденовић, Митровић 1, Младеновић, Стојановић, Анић, Крављанац 1, Лештарић 1 (1), Милошевић, Николић. Тренер: Косовић Игор

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама