Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda savladala Vojvodinu i nastavila pobedničku seriju

Hokejaši Crvene zvezde ostvarili su i treću pobedu u IHL takmičenju. Oni su danas u Ledenoj hali SPENS savladali ekipu Vojvodine i tako se donekle revanširali za prošlogodišnje poraze u finalnoj seriji domaćeg takmičenja.

HK Vojvodina – SKHL Crvena zvezda 2:3 (1:1, 1:0, 0:2)

1/3
0:1 Mitrović (Dinić) 15. min.
1:1 M. Pušac 16. min.
U prvom periodu Zvezda je većim delom bila dominantnija što je i krunisala vođstvom od 0:1 preko Mitrovića. Ipak, samo minut posle Vojvodina preko M. Pušca dolazi do izjednačenja 1:1.

2/3
2:1 Vučurević (M. Pušac) 32. min.
Zvezda je nekako stala i nije uspevala da nametne svoj stil igre koji ju je krasio u prethodnim mečevima sa Slavijom i Triglavom. To se našim oklopnicima obilo o glavu i Vučurević je doveo domaćine u vođstvo od 2:1. Najbolju priliku za Zvezdu propustio je Gvozdenović kada je izašao samo 1 na 1 sa Padalistom, ali pločica nije završila u mreži domaćina.

3/3
2:2 U. Novaković (Podunavac-Dragović) 43. min.
2:3 Kravljanac (Leštarić-Dragović) 46. min.
2:4 Leštarić 59. min.
Naši oklopnici su odlično započeli poslednji period i nakon odlične asistencije Podunavac je smestio pločicu u mrežu domaćina za 2:2. Nastavili su Zvezdini hokejaši sa odličnom igrom i posle izjednačenja, pa je ubrzo posle toga na semaforu bilo 2:3, a strelac je bio Kravljanac. Tačku na ovaj meč stavio je Leštarić koji je pogodio za konačnih 2:4 i zasluženu pobedu Zvezdinih hokejaša.

Vojvodina: Gnip, Padalista, Bugarski, Grković, Marković, Mirkov, Đorđević, Bjelogrlić, Laptev, N. Pušac, Radosavljević, Tomašević, Jerković, Mirković, M. Pušac 1 (1), Racić, Vučurević 1, Balaban, Čengeri, Danji, Nikolić, Obradović. Trener: Drozdik Vladan 

Crvena zvezda: Ranković, Stepanović, Dragović (2), P. Novaković, U. Novaković 1, Podunavac (1), Španjević, Dinić (1), Gvozdenović, Mitrović 1, Mladenović, Stojanović, Anić, Kravljanac 1, Leštarić 1(1), Milošević, Nikolić. Trener: Kosović Igor

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama