Хокеј Хокеј/Вести

Хокеј на леду: Звезда на прагу великих појачања

Hokej, finale play off-a Partizan - Crvena Zvezda 20.3.1016. Mart 20. 2016. (credit image & photo: Marko Djokovic / STARSPORT)

Сезона хокеја на леду је почела, а Звезда је, слободно можемо рећи, одлично стартовала. Истини за вољу, једино утисак квари пораз од Јесеница после пенала, али победе над Славијом и Триглавом уливају поверење у овај тим.

Ипак, као што су нам у клубу рекли, Звезда је ове сезоне кренула искључиво са својим, домаћим, снагама, а успут је кренула и десеткована неким повредама и болестима, као и играчима који због обавеза нису могли да путују на гостовања.

Управо из тог разлога Звездина управа и тренер Игор Косовић су се одлучили да појачају играчки кадар, па ће у Црвену звезду стићи неки играчи из Русије који су, по речима људи из клуба, КХЛ и МХЛ калибар. Један од њих ће да дође већ у петак, а остали се очекују у наредном периоду.

Чим неки од ових играча потпишу или буду сигурни за потпис, објавићемо о коме се ради, а вас, Звездине навијаче и љубитеље хокеја на леду, позивамо да дођете на Звездине утакмице у Леденој хали Пионир и пружите подршку нашим оклопницима.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

3 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама