Hokej Hokej/Vesti

Hokej na ledu: Zvezda na pragu velikih pojačanja

Hokej, finale play off-a Partizan - Crvena Zvezda 20.3.1016. Mart 20. 2016. (credit image & photo: Marko Djokovic / STARSPORT)

Sezona hokeja na ledu je počela, a Zvezda je, slobodno možemo reći, odlično startovala. Istini za volju, jedino utisak kvari poraz od Jesenica posle penala, ali pobede nad Slavijom i Triglavom ulivaju poverenje u ovaj tim.

Ipak, kao što su nam u klubu rekli, Zvezda je ove sezone krenula isključivo sa svojim, domaćim, snagama, a usput je krenula i desetkovana nekim povredama i bolestima, kao i igračima koji zbog obaveza nisu mogli da putuju na gostovanja.

Upravo iz tog razloga Zvezdina uprava i trener Igor Kosović su se odlučili da pojačaju igrački kadar, pa će u Crvenu zvezdu stići neki igrači iz Rusije koji su, po rečima ljudi iz kluba, KHL i MHL kalibar. Jedan od njih će da dođe već u petak, a ostali se očekuju u narednom periodu.

Čim neki od ovih igrača potpišu ili budu sigurni za potpis, objavićemo o kome se radi, a vas, Zvezdine navijače i ljubitelje hokeja na ledu, pozivamo da dođete na Zvezdine utakmice u Ledenoj hali Pionir i pružite podršku našim oklopnicima.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

3 Komentara

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama