Блог Фудбал Фудбал/Вести ЦЗБГ

Марифетлуци у режији Фудбалског Савеза Србије и његових судија

Недуго након што није прошао покушај да се Ненад Бјековић устоличи на место председника ФСС-а, марифетлуци овог органа и његових судија се настављају.

Наиме, црно-бела јавност, заједно са својим медијским сателитима, покушава на све начине да омаловажи Звездине победе у домаћем првенству, као и да неке ситуације, као што је нпр. она против Радничког из Ниша, прикаже нерегуларним. Са друге стране се затварају очи на све нерегуларности које су ишле у корист вечитог ривала, а њихови медијски сателити се труде да ни једну од тих спорних ситуација не помену.

Тако је било и у синоћњем дуелу ТСЦ-а и Партизана где судија није досудио очигледан пенал за домаћина и то при вођству ТСЦ-а од 1:0. Наравно, после меча они главни медији нису ни реч о томе написали, али су се зато утркивали да пишу када је Звезда дала победоносни погодак у Нишу, у судијској надокнади.

Такође, као што можете да видите на овом снимку Звезда ТВ, исту ситуацију на вечитом дербију су помно пратили из ВАР собе и досудили најстрожу казну за Партизан, док се синоћ нису ни удостојили да погледају старт над играчем ТСЦ-а.

Ово је друга ситуација са синоћњег меча где такође није досуђен чист пенал за ТСЦ.

И није ово први пут у овој сезони да се ствари суде у корист Партизана, а самим тиме и на штету Црвене звезде. Један од корисника друштвене мреже твитер је фино посложио све те марифетлуке који дефинитивно долазе из кровне организације, а кроз њихове судије које доле на терену се труде да спроведу све оно што им се нареди.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Tагови

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама