Blog Fudbal Fudbal/Vesti CZBG

Marifetluci u režiji Fudbalskog Saveza Srbije i njegovih sudija

Nedugo nakon što nije prošao pokušaj da se Nenad Bjeković ustoliči na mesto predsednika FSS-a, marifetluci ovog organa i njegovih sudija se nastavljaju.

Naime, crno-bela javnost, zajedno sa svojim medijskim satelitima, pokušava na sve načine da omalovaži Zvezdine pobede u domaćem prvenstvu, kao i da neke situacije, kao što je npr. ona protiv Radničkog iz Niša, prikaže neregularnim. Sa druge strane se zatvaraju oči na sve neregularnosti koje su išle u korist večitog rivala, a njihovi medijski sateliti se trude da ni jednu od tih spornih situacija ne pomenu.

Tako je bilo i u sinoćnjem duelu TSC-a i Partizana gde sudija nije dosudio očigledan penal za domaćina i to pri vođstvu TSC-a od 1:0. Naravno, posle meča oni glavni mediji nisu ni reč o tome napisali, ali su se zato utrkivali da pišu kada je Zvezda dala pobedonosni pogodak u Nišu, u sudijskoj nadoknadi.

Takođe, kao što možete da vidite na ovom snimku Zvezda TV, istu situaciju na večitom derbiju su pomno pratili iz VAR sobe i dosudili najstrožu kaznu za Partizan, dok se sinoć nisu ni udostojili da pogledaju start nad igračem TSC-a.

Ovo je druga situacija sa sinoćnjeg meča gde takođe nije dosuđen čist penal za TSC.

I nije ovo prvi put u ovoj sezoni da se stvari sude u korist Partizana, a samim time i na štetu Crvene zvezde. Jedan od korisnika društvene mreže tviter je fino posložio sve te marifetluke koji definitivno dolaze iz krovne organizacije, a kroz njihove sudije koje dole na terenu se trude da sprovedu sve ono što im se naredi.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Tagovi

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama