Фудбал Фудбал/Вести

Милуновић: Уз пуне трибине до европског пролећа

Бескпрекорна игра Немање Милуновића у другом мандату, па чак и офанзивни утицај у смислу тога да је баш од њега кренула акција после које је Пешић у последњем нападу на мечу у Нишу постигао гол за победу, улива задовољство, али и самопоуздање прекаљеном штоперу пред утакмице које следе.

– Велику ствар смо урадили тиме што смо у претходних седам дана остварили три победе на гостовањима. Традиционално је тешко играти у Крагујевцу, Новом Саду и Нишу, али смо показали способност да збијемо редове кад је потребно и упишемо тријумфе у веома важном циклусу за нас. Заправо, ово је можда и најважнији циклус у актуелној сезони и веома сам поносан што за сада све функционише добро. Звезда је показала снагу кад је најтеже и то је својеврсно гориво за наредне изазове који нас чекају – почео је Милуновић.

Подршка у Нишу, као и на претходна два гостовања је била беспрекорна, а сада је прави тренутак да у четвртак од 21 час против Трабзона – Маракана буде испуњена до последњег места.

– Имали смо фантастичну подршку на сва три гостовања, поготово на дербијима у Новом Саду и Нишу. Велики број звездаша је дошао, а песма са трибина нас је водила до победе. Заиста се много боље осећамо када играмо пред великим бројем наших навијача и надам се да ће тако бити и у четвртак. Управо то је сада најважније, да се у четвртак, уз подршку са трибина, покажемо у најбољем могућем светлу и изборимо пролеће у Европи. Сматрам да имамо квалитет и да заслужујемо да презимимо, а навијаче још једном, позивам да дођу у што већем броју – подвукао је Милуновић.

Извор: ФКЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама