Fudbal Fudbal/Vesti

Milunović: Uz pune tribine do evropskog proleća

Beskprekorna igra Nemanje Milunovića u drugom mandatu, pa čak i ofanzivni uticaj u smislu toga da je baš od njega krenula akcija posle koje je Pešić u poslednjem napadu na meču u Nišu postigao gol za pobedu, uliva zadovoljstvo, ali i samopouzdanje prekaljenom štoperu pred utakmice koje slede.

– Veliku stvar smo uradili time što smo u prethodnih sedam dana ostvarili tri pobede na gostovanjima. Tradicionalno je teško igrati u Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, ali smo pokazali sposobnost da zbijemo redove kad je potrebno i upišemo trijumfe u veoma važnom ciklusu za nas. Zapravo, ovo je možda i najvažniji ciklus u aktuelnoj sezoni i veoma sam ponosan što za sada sve funkcioniše dobro. Zvezda je pokazala snagu kad je najteže i to je svojevrsno gorivo za naredne izazove koji nas čekaju – počeo je Milunović.

Podrška u Nišu, kao i na prethodna dva gostovanja je bila besprekorna, a sada je pravi trenutak da u četvrtak od 21 čas protiv Trabzona – Marakana bude ispunjena do poslednjeg mesta.

– Imali smo fantastičnu podršku na sva tri gostovanja, pogotovo na derbijima u Novom Sadu i Nišu. Veliki broj zvezdaša je došao, a pesma sa tribina nas je vodila do pobede. Zaista se mnogo bolje osećamo kada igramo pred velikim brojem naših navijača i nadam se da će tako biti i u četvrtak. Upravo to je sada najvažnije, da se u četvrtak, uz podršku sa tribina, pokažemo u najboljem mogućem svetlu i izborimo proleće u Evropi. Smatram da imamo kvalitet i da zaslužujemo da prezimimo, a navijače još jednom, pozivam da dođu u što većem broju – podvukao je Milunović.

Izvor: FKCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama