Фудбал Фудбал/Вести

Лазар Николић у Црвеној звезди!

Нови фудбалер Црвене звезде је Лазар Николић који је уговор са нашим клубом потписао до лета 2025. године! Реч је о доскорашњем играчу Јавора који ће појачати конкуренцију на позицији десног бека. 

 

Николић је уговор са Црвеном звездом потписао прошлог петка, 21. октобра, а екипи ће се прикључити по завршетку јесењег дела сезоне. У досадашњем делу Суперлиге је на 15 утакмица постигао један гол и то за ТВ шпице у јучерашњем ремију Јавора са нашим вечитим ривалом (3:3). Поносан због доласка у највећи клуб у Србији био је брзоноги Николић.
 
– Остварио ми се дечачки сан доласком у Црвену звезду. Сада сам у највећем клубу на Балкану, са огромном традицијом и пресрећан сам што сам постао део црвено-беле породице. О томе сам маштао и на томе сам радио читаву каријеру. Оно што је интересантно је да носим надимак по некадашњем фудбалеру Црвене звезде – Душану Басти, а уједно и покривамо исту позицију. Свестан сам да је у Звезди јака конкуренција, али надам се да ћу оправдати очекивања. Амбиције су највеће, желим да освојимо титулу, да је прославимо како доликује, а онда и да заиграмо Лигу шампиона – речи су Николића. 
 
Лазар Николић је рођен 1. августа 1999. године у Лесковцу. Прве сениорске наступе забележио је у екипи Јавора у који је стигао из италијанског Спал-а, а у тиму из Ивањице је на 100 утакмица постигао девет погодака. Такође, наступао је за кадетску и омладинску репрезентацију Србије, где је због имиџа, али и позиције на терену добио надимак – Баста. Интересантно је да ће поново заиграти заједно са презимењаком Вељком, са којим је био део генерације 99, која је у дресу ОФК Београда била страх и трепет у јуниорским лигама. 
 

Извор: ФКЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама