Фудбал Фудбал/Вести

Николић до 2025. године!

 

Црвена звезда наставља да чува тим, па је тако данас нови уговор са клубом до 2025. године потписао Вељко Николић, талентовани везни фудбалер који се у потпуности опоравио и чија пуна афирмација се очекује у наредном периоду.

Хвала спортском директору на лепим речима, надам се да ћу их испоштовати на терену. Задовољство ми је што сам овде, хвала клубу још једном на томе што верују у мене, а ја ћу покушати да се одужим добрим играма. Имао сам пех са повредом, а када дуго не играте, онда се ужелите свега. Драго ми је што сам у добј серији са головима, на мени је да радим и да тренирам као и до сад и да верујем да ће се то вратити. Већ шест година сам у Звезди, планирам да ту останем још, а као клуб смо све циљеве остварили, али оно што желим је Лига шампиона. Нисмо је играли неколико година, замало смо је испустили у претходне две сезоне, али освајач Суперлиге иде директно у елитно фудбалско такмичење, тако да је наш циљ да будемо прваци – истакао је Николић.

Задовољан због потписа Николића је и наш спортски директор Митар Мркела који је подвукао то да Звезда верује у талентованог офанзивца.

Вељко Николић остаје у Црвеној звезди. Он је велики таленат који још увек није исказао пун потенцијал. Кубурио је са повредама у последње време, чак је и скоро целу једну сезону пропустио због тога, али сада је на путу повратка. Тренира, ради и требаће му време да дође до пуне форме, али уговор који потписује је знак да Црвена звезда рачуна на њега, верује у његове квалитете и у лепу будућност талентованог играча, те се надам да ће Вељко у наредном периоду показати свој пун потенцијал. Од њега се очекује, сви тренери и људи који прате фудбал, виде о каквом је таленту реч. Очекујем да када се добро спреми, а на правом је путу, да ће у континуитету показивати свој квалитет. Вељко је дете клуба, од 16 године је у Звезди, играо је за кадете, омладинце, па се и калио у Графичару, уз то има велики број утакмица у првом тиму Црвене звезде. Значи он Звезди, а Звезда верује у њега – подвукао је Мркела.

Николић је у Црвену звезду стигао у октобру 2016. године, а за први тим је до сада одиграо 77 утакмица и постигао 10 голова.

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама