Fudbal Fudbal/Vesti

Nikolić do 2025. godine!

 

Crvena zvezda nastavlja da čuva tim, pa je tako danas novi ugovor sa klubom do 2025. godine potpisao Veljko Nikolić, talentovani vezni fudbaler koji se u potpunosti oporavio i čija puna afirmacija se očekuje u narednom periodu.

Hvala sportskom direktoru na lepim rečima, nadam se da ću ih ispoštovati na terenu. Zadovoljstvo mi je što sam ovde, hvala klubu još jednom na tome što veruju u mene, a ja ću pokušati da se odužim dobrim igrama. Imao sam peh sa povredom, a kada dugo ne igrate, onda se uželite svega. Drago mi je što sam u dobj seriji sa golovima, na meni je da radim i da treniram kao i do sad i da verujem da će se to vratiti. Već šest godina sam u Zvezdi, planiram da tu ostanem još, a kao klub smo sve ciljeve ostvarili, ali ono što želim je Liga šampiona. Nismo je igrali nekoliko godina, zamalo smo je ispustili u prethodne dve sezone, ali osvajač Superlige ide direktno u elitno fudbalsko takmičenje, tako da je naš cilj da budemo prvaci – istakao je Nikolić.

Zadovoljan zbog potpisa Nikolića je i naš sportski direktor Mitar Mrkela koji je podvukao to da Zvezda veruje u talentovanog ofanzivca.

Veljko Nikolić ostaje u Crvenoj zvezdi. On je veliki talenat koji još uvek nije iskazao pun potencijal. Kuburio je sa povredama u poslednje vreme, čak je i skoro celu jednu sezonu propustio zbog toga, ali sada je na putu povratka. Trenira, radi i trebaće mu vreme da dođe do pune forme, ali ugovor koji potpisuje je znak da Crvena zvezda računa na njega, veruje u njegove kvalitete i u lepu budućnost talentovanog igrača, te se nadam da će Veljko u narednom periodu pokazati svoj pun potencijal. Od njega se očekuje, svi treneri i ljudi koji prate fudbal, vide o kakvom je talentu reč. Očekujem da kada se dobro spremi, a na pravom je putu, da će u kontinuitetu pokazivati svoj kvalitet. Veljko je dete kluba, od 16 godine je u Zvezdi, igrao je za kadete, omladince, pa se i kalio u Grafičaru, uz to ima veliki broj utakmica u prvom timu Crvene zvezde. Znači on Zvezdi, a Zvezda veruje u njega – podvukao je Mrkela.

Nikolić je u Crvenu zvezdu stigao u oktobru 2016. godine, a za prvi tim je do sada odigrao 77 utakmica i postigao 10 golova.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama