Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Црвена звезда мтс дочекује Будућност

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у понедељак екипу Будућности у дербију 2.кола АБА лиге.

Меч који је од изузетне важности за црвено-беле игра се од 18 часова у хали „Александар Николић“ а карте за утакмицу налазе се у продаји већ од четвртка.

Кошаркаши Црвене звезде мтс немају пуно времена за припрему ове утакмице, само један тренинг им је на располагању и тек непуна два дана да се освеже и припреме за екипу Будућности чије су амбиције и ове сезоне врло велике:

Тренер КК Црвена звезда мтс Владимир Јовановић: – Очекује нас дерби кола и утакмица против екипе Будућности, која као и сваке године има врло високе амбиције. Имали су 7 дана да се на миру припреме за ову утакмицу и сигурно мотивисани долазе у Београд. Ми са друге стране имамо само један тренинг за опоравак и припрему ове утакмице. Међутим, знају се наше амбиције, желимо да одиграмо добру утакмицу имамо наше планове, и надам се да ћемо их спровести у дело на терену. Позивам наше навијаче да дођу у великом броју и пруже нам преко потребну подршку у важној утакмици у којој ћемо играти без Недовића и Добрића – рекао је тренер црвено белих.

Стефан Лазаревић: – Очекује нас један од дербија већ на старту сезоне. Екипа која је појачана током лета, имали су целу седмицу да се припреме за ову утакмицу. Желимо да одиграмо чврсто у одбрани, са много енергије и уз подршку наших навијача, које позивам да дођу у великом броју, дођемо до врло важних бодова. Имамо јако тежак распоред на старту сезоне у оба такмичења, и свака добра утакмица и победа би нам много значили посебно у ситуацији када смо отворили сезону некомплетни – рекао је Лазаревић.

КК Црвена звезда мтс подсећа да је и за ову утакмицу на снази казна због казне аба лиге због лоше организације друге утакмице финалне серије прошле сезоне.

Због тога као и на утакмици са МЗТом важе иста правила и смештај свих гледалаца, власника сезонских и дневих карата. Комплетну вест и распоред седења можете погледати овде

Дођите у понедељак, пружите подршку црвено-белима у важној утакмици која доноси и важне бодове!

КК Црвена звезда мтс – КК Будућност ВОЛИ (понедељак, 18 часова хала Александар Николић).

Извор: ККЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Скочи на траку са алаткама