Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Милојевић: Битан је пролаз, напредоваћемо још

 

Црвена звезда се пласирала у осмину финала Купа Србије елиминисавши Мачву у Шапцу резултатом 0:2, а утиске након меча изнео је шеф стручног штаба Милош Милојевић коме су његови пулени на најбољи могући начин честитали 40. рођендан.

Надао сам се да ће бити „ватромет“ голова за рођендан, али битан је пролаз. Доста добрих ствари, мало смо комбиновали, поштедели репрезентативце и све у свему било је добро. Криво ми је што резултат није био другачији, да млађи играчи попут Лековића, Станковића и Мотике добију већи простор, али била нам је важна победа и онда смо указали прилику искусним играчима, такмичарцима као што су Срнић и Крстичић, како би „затворили“ утакмицу и успели смо у томе, јер смо до краја постигли и други гол. Има простора за напредак, за бољу и ефектнију игру. Терени јесу лоши, али то није оправдање, играћемо и на лошијим сигурно – почео је Милојевић.

Жели шеф стручног штаба нашег тима да му што већи број играча буде у такмичарском ритму.

Значи нам то што можемо да разигравамо велики број играча са аспекта тога да не морамо да се ослањамо на 11. Сада је то већ група од 16, 17 фудбалера и жао ми је што млађи играчи нису добили шансу како би подигли самопоуздање и скупили минуте, али кроз тренинге и утакмице ћемо морати да дођемо до тог нивоа – подвукао је Милојевић.

Извор: ФКЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама