Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Milojević: Bitan je prolaz, napredovaćemo još

 

Crvena zvezda se plasirala u osminu finala Kupa Srbije eliminisavši Mačvu u Šapcu rezultatom 0:2, a utiske nakon meča izneo je šef stručnog štaba Miloš Milojević kome su njegovi puleni na najbolji mogući način čestitali 40. rođendan.

Nadao sam se da će biti „vatromet“ golova za rođendan, ali bitan je prolaz. Dosta dobrih stvari, malo smo kombinovali, poštedeli reprezentativce i sve u svemu bilo je dobro. Krivo mi je što rezultat nije bio drugačiji, da mlađi igrači poput Lekovića, Stankovića i Motike dobiju veći prostor, ali bila nam je važna pobeda i onda smo ukazali priliku iskusnim igračima, takmičarcima kao što su Srnić i Krstičić, kako bi „zatvorili“ utakmicu i uspeli smo u tome, jer smo do kraja postigli i drugi gol. Ima prostora za napredak, za bolju i efektniju igru. Tereni jesu loši, ali to nije opravdanje, igraćemo i na lošijim sigurno – počeo je Milojević.

Želi šef stručnog štaba našeg tima da mu što veći broj igrača bude u takmičarskom ritmu.

Znači nam to što možemo da razigravamo veliki broj igrača sa aspekta toga da ne moramo da se oslanjamo na 11. Sada je to već grupa od 16, 17 fudbalera i žao mi je što mlađi igrači nisu dobili šansu kako bi podigli samopouzdanje i skupili minute, ali kroz treninge i utakmice ćemo morati da dođemo do tog nivoa – podvukao je Milojević.

Izvor: FKCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama