Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Плеј оф ИХЛ-а (1/4 финала): Сисак – Црвена зевзда

Хокејаши Црвене звезде крећу у плеј оф ИХЛ такмичења. У 1/4 финала противник је екипа Сиска која ће уједно имати и предност домаћег леда ако дође до треће утакмице. У овој сезони наши хокејаши су са Сиском одиграли четири утакмице, а екипа из Хрватске остварила је 3 победе, док су наши оклопници славили само једном.

Црвено-бели су првом делу сезоне изгубили обе утакмице. Прво су у Београду изгубили резултатом 4:3, да би у Сиску били поражени са 3:1. У другом делу такмичења наши оклопници су доживели пораз у Сиску резултатом 5:3, иако су имали предност од 2:0. Тада су домаћини у последњој трећини буквално разбили наше хокејаше и обезбедили трећу узастопну победу ове сезоне. А онда је коначно Звезда уписала победу од 4:3 у Београду у још једном неизвесном дуелу.

Претходни резултати нам говоре да ћемо сигурно гледати неизвесне мечеве ова два противника и да се до последњег минута неће знати победник. Ипак, очекујемо да чета Николе Бере у овом трнутку пружи свој максимум и обезбеди пролазак у полуфинале ИХЛ-а.

Први меч на програму је у суботу (16. фебруар), у Сиску (ледена дворана Зибел), са почетком од 19:30 часова.
Други меч ће се играти у уторак (1. март), у Београду (ледена хала Пионир), са почетком од 20 часова.
Трећи меч на распореду је 5. марта у Сиску, а термин ће бити накнадно одређен.
Четврти и пети меч (ако до њих дође) на распореду су уторак (8. март) и суботу (12. март). 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама