Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Паклена недеља пред Звездиним оклопницима

ИХЛ (Регионална хокејашка лига) ушла је у своју завршницу. Црвена звезда је у суботу успела да победи екипу Сиска и тако направи велики корак ка што бољој позицији пред плеј оф.

Ипак, да би се добро позиционирали, Звездини оклопници имају још 4 утакмице у којима морају да пруже свој максимум ако желе да имају предност у мечевима који ће одлучивати о титули регионалног првака.

Већ у уторак црвено-бели путују пут Јесеница где ће одиграти заостали меч са истоименом екипом. Претходни дуел у Београду обиловао је неизвесношћу, па се очекује да тако буде и у Јесеницама.
Одмах после тога, Звезда ће у Словенији одиграти још два меча. У петак и суботу на распореду су мечеви против екипе Триглава у Крању. Наиме, пошто се све утакмице морају одиграти до 22. фебруара, нема времена да Триглав путује пут Београда, па ће наши хокејаши морати да уложе додатне напоре како би на гостујућем леду уписали важне бодове.
За крај, 22. фебруара, требало би да се одигра и последњи меч. Овај пут у Београд би требала да дође екипа Славије и у колико у претходним мечевима црвено-бели остваре победе, меч против Славије би могао да одлучује о првом месту.

У сваком случају, пред нашим оклопницима није лаган задатак, али верујемо да ће чета Николе Бере учинити све како би победама обрадовала своје навијаче.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама