Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда од готовог направила вересију

Хокејаши Црвене звезде нису успели да забележе победу против екипе Јесенице у Јесеницама. Иако су имали предност од два гола све до осм минута пред крај меча, црвено-бели су од готовог направили вересију и изгубили добијен меч. Јесенице су биле боље у пенал серији за коначних 3:2.

Црвена звезда је прву трећину одиграла одлично. иако је било прилика на обе стране, црвено-бели су за нијансу били опаснији, а то су искористили у 12. минути када је, на асистенцију Митровића, Филип Ивановић постигао одличан погодак за 0:1. До краја овог периода могло је да буде још голова, али мреже су мировале на обе стране.

У другом периоду Звезда је могла да реши меч. Црвено-бели оклопници су имали неколико сто постотних прилика, али од свих су успели да искористе само једну. У 29. минути сусрета Јанковић Душан је на асистенцију Подунавца и Митровића довео Звезду у вођство од 0:2.

Када не искористите своје прилике увек стигне казна. Све добро што су црвено-бели урадили упрскали су у последњих 8 минута меча. Јесенице су преко Шарпанског дошли до 1:2, да би исти играч изједначио на 2:2 и ушло се у продужетке.

Пошто није било голова у продужетку, приступило се извођењу пенала, а Јесенице су голом Простора славиле са 3:2.

ХД Хидриа Јесенице – СКХЛ Црвена звезда 3:2 (0:1, 0:1, 2:0, 0:0)

Јесенице: Жагар, Пањтар, Батич, Чекмарев, Простор 1, Шарпанских 2, Воробев (1 ас), Балох, Бохинц, Егоров (2 ас), Лесничар, Сершен, А. Лукан, Д. Лукан, Миклич, Реп, Светина, Ријавец. Тренер: Главич

Црвена звезда: Ранковић, Бодиш, Драговић, Лештарић, Новаковић, Подунавац (1 ас), Сабадош, Ивановић 1, Јанковић 1, Митровић (2 ас), Младеновић, Шпањевић, Анић, Милошевић. Тренер: Бера

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама