Hokej Hokej/Najava utakmica

Paklena nedelja pred Zvezdinim oklopnicima

IHL (Regionalna hokejaška liga) ušla je u svoju završnicu. Crvena zvezda je u subotu uspela da pobedi ekipu Siska i tako napravi veliki korak ka što boljoj poziciji pred plej of.

Ipak, da bi se dobro pozicionirali, Zvezdini oklopnici imaju još 4 utakmice u kojima moraju da pruže svoj maksimum ako žele da imaju prednost u mečevima koji će odlučivati o tituli regionalnog prvaka.

Već u utorak crveno-beli putuju put Jesenica gde će odigrati zaostali meč sa istoimenom ekipom. Prethodni duel u Beogradu obilovao je neizvesnošću, pa se očekuje da tako bude i u Jesenicama.
Odmah posle toga, Zvezda će u Sloveniji odigrati još dva meča. U petak i subotu na rasporedu su mečevi protiv ekipe Triglava u Kranju. Naime, pošto se sve utakmice moraju odigrati do 22. februara, nema vremena da Triglav putuje put Beograda, pa će naši hokejaši morati da ulože dodatne napore kako bi na gostujućem ledu upisali važne bodove.
Za kraj, 22. februara, trebalo bi da se odigra i poslednji meč. Ovaj put u Beograd bi trebala da dođe ekipa Slavije i u koliko u prethodnim mečevima crveno-beli ostvare pobede, meč protiv Slavije bi mogao da odlučuje o prvom mestu.

U svakom slučaju, pred našim oklopnicima nije lagan zadatak, ali verujemo da će četa Nikole Bere učiniti sve kako bi pobedama obradovala svoje navijače.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama