Фудбал Фудбал/Вести

Са картом за Чукарички на дерби

Фудбалери Црвене звезде у суботу, 12. фебруара, од 17 часова дочекују Чукарички у оквиру 22. кола Суперлиге Србије, а клуб је саопштио цене улазница за овај сусрет. Сви навијачи који буду набавили карту за овај меч добиће бесплатну улазницу за вечити дерби, која ће бити валидна само ако се очита карта за утакмицу против екипе са Бановог брда.

Фудбалски клуб Црвена звезда је припремио посебно изненађење за све навијаче нашег трофејног клуба. Свако ко буде купио карту за меч против Чукаричког добиће бесплатну улазницу за утакмицу против вечитог ривала која је ће се одиграти 27. фебруара на стадиону “Рајко Митић”. Клуб напомиње да ће карта за вечити дерби бити валидна само ако се улазница за меч против Чукаричког очита.

Сви навијачи који купе карту онлине за утакмицу са екипом са Бановог брда моћи ће да преузму улазницу за дуел са вечитим ривалом на благајни нашег стадиону искључиво са личном картом само на дан утакмице са Чукаричким.

Првотимци Црвене звезде започеће други део такмичења утакмицом против Чукаричког на Маракани. Заљубљеници у црвено-беле боје могу набавити улазнице за овај меч по следећим ценама:

Север 400 динара
Исток 600 динара
Запад 800 динара
ВИП запад 1.200 динара
ВИП 1 и ВИП 2 2.500 динара
ВИП Галерија 4.000 динара (у цену је укључено паркинг место)

Продаја улазница за утакмицу са Чукаричким биће доступна онлине од четвртка од 12 часова, док ће сви навијачи моћи да набаве карту на благајнама стадиона “Рајко Митић” у петак од 10 до 18 часова и у суботу, на дан утакмице, од 10 сати до почетка меча.

Изабраницима Дејана Станковића ће бити потребна подршка у свим наредним изазовима које очекују црвено-беле у следећа четири месеца. Звездаши дођите у великом броју и направите невероватну атмосферу као што увек радите. Креће одбрана шампионске титуле!

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама